yogatreasure.nl

Contactgegevens

Antonie van Leeuwenhoekweg 17a

2408 AL Alphen aan den Rijn

06 48068805

info@yogatreasure.nl


IBAN nummer

NL98RABO0314797920

BTW nr. NL001505380B31

KVK nr 2771283

Workshops

Yogatreasure
 • Yoga beginners works...
  € 0,00

  Yoga beginners workshop

  gegeven door Nanda Cramer
  Yoga beginners works...
  In een veilige, inspirerende, leuke en prettige omgeving en groep ga je met je yogareis beginnen. En.. beginners onder elkaar! Dat is superleuk! Je zult na de workshop naar huis gaan met een basic begrip van yoga en haar technieken en je zult zelf basis-houdingen ervaren hebben. Dit zal je helpen jezelf op je gemak te voelen in een van onze reguliere groepslessen.
  07 maart 2020 09:30 - 11:30 UUR
 • Yin/Restorative yoga...

  Yin/Restorative yoga XL & klankschaalmassage

  gegeven door Nanda Cramer
  Yin/Restorative yoga...

  Door de klanken van de schalen komt het denken tot een diepe rust en door de trillingen van de klankschalen (die op je lichaam staan) ontspan je.

  13 maart 2020 19:30 - 21:30 UUR
 • CONCERT | The Wanderer
  € 15,00

  CONCERT | The Wanderer

  CONCERT | The Wanderer

  Een intiem en bijzonder huiskamerconcert bij Yogatreasure

  The Wanderer is het verhaal van singer-songwriter Nikos Frangiskatos, die op zoektocht ging naar zichzelf, naar zijn muzikale kern, om van daaruit zijn droom vorm te geven. 

  Nikos’ visie op het leven hoor je prachtig terug in de debuutsingle Down The Road die The Wanderer in 2014 uitbracht. Het pad van The Wanderer liep daarna via open podia en huiskamerconcerten naar uitverkochte shows in onder andere Paradiso en als support-act van artiesten zoals Maaike Ouboter, Nathaniel Rateliff, Nahko en Medicine for the People.

  De nummers die de band speelt klinken zowel melancholisch als hoopvol, met gelaagde teksten over herkenbare thema’s zoals vertrouwen, loslaten en hoop. Zaadjes voor de ‘zoekende’ mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende gemeenschap. De warme klank en de emotie in de stem van Nikos neemt je een paar tijdloze minuten mee in de eenvoud en ruimte die tussen de muzieknoten ontstaat. Die ruimte maakt alles voelbaar en voert je moeiteloos mee in de zoektocht van de band.

  Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, evenals de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken, inspireren en bewegen.

  ww.thewanderermusic.com
  www.facebook.com/thewandererofficial

  Voor wie: iedereen | Wanneer: zondag 19 april 2020 van 15:00 tot 17:00 u. | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn| | Inclusief: thee, water en lekkers|  Prijs € 15,00* | Aanmelden *10% van de gage en opbrengst van het concert gaat naar een goed doel: voedselbank alphen aan den rijn

   

  Betaalde workshops- specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor het begrip voor onze organisatie.

   

  19 april 2020 15:00 - 17:00 UUR

Filters en zoeken

Vrij zoeken

Kies periode

Kies docent/instructeur

Zoeken en filteren
yogatreasure online reserveren
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline